Home   /   Historiek

Historiek

Een begrafenisonderneming met meer dan 75 jaar geschiedenis en ervaring

Sinds 3 generaties een gevestigde waarde

Albert Haerens

Van schrijnwerker tot begrafenisondernemer

Begrafenissen Haerens is sinds 3 generaties een gevestigde waarde in Sint-Martens-Latem en ver daarbuiten. De zaak “Begrafenissen Albert Haerens” werd opgericht in 1945 door Albert Haerens, schrijnwerker en meubelmaker van het dorp.

Door de evolutie van vraag en aanbod werd er binnen de schrijnwerkerij overgestapt naar het maken van lijkkisten en later naar het verzorgen en uitvoeren van begrafenissen.

Jozef Haerens

Begrafenisondernemer

In 1966 kwam Jozef Haerens, zoon van Albert en tevens schrijnwerker en meubelmaker van opleiding de zaak vervoegen. Jozef zou zorgen voor een zeer succesvolle opvolging van zijn vader en een geslaagde uitbreiding van de zaak. De vernieuwing en opvolging in de zaak kreeg de officiële naam “Begrafenissen Albert Haerens en zoon” later“Begrafenissen Haerens bvba”. Het succes nam uitbreiding en er volgde een 2de en later ook een 3de zaak te Gent en Deinze.
Evelyne Haerens

Thanatopractor en uitvaartonderneemster

In 2004 komt de 3de generatie aan het roer… geen man deze keer, maar een gedreven jongedame met een duidelijk oog voor vernieuwing. Evelyne Haerens is gediplomeerd thanatopractor en uitvaartonderneemster van opleiding. Vastberaden maar discreet en met een vrouwelijke charme doopt Evelyne “Begrafenissen Haerens bvba” om tot “Haerens NV” en later in 2013 tot Haerens Evelyne BVBA.

Begrafenissen, Crematies, Thanatopraxie – Haerens Evelyne BVBA.