Home   /   Diensten   /   Rouwmaaltijden

Rouwmaaltijden

Rouwmaaltijden op locatie maar ook bij u thuis

Uw rouwmaaltijd op locatie.

Wanneer u opteert voor een rouiwmaaltijd op locatie, bieden wij u één van deze 3 toplocaties aan.

  1. Auberge du Pêcheur
  2. De Lozen Boer
  3. Brasserie De Sterre


Uiteraard is uw eigen keuze ook mogelijk, waarbij de organisatie door ons wordt gedaan. 

Meer informatie rond “afscheid nemen in privésfeer” vindt u op onze pagina “privésfeer“.

Uw rouwmaaltijd georganiseerd bij u thuis

Wanneer u liever opteert voor een rouwmaaltijd bij u thuis nemen wij de volledige organisatie en uitvoering op ons. Wij zorgen er tevens voor dat uw woning terug netjes en opgeruimd achtergelaten wordt na afloop!

Traiteur Dîner Privé maakt deel uit van Stars of Flanders, een slagkrachtige familiale groep met unieke hospitality-locaties in Vlaanderen waartoe ook de Auberge Du Pêcheur, Hotel Serwir, hotel Gosset en brasserie Charl’s deel van uitmaken.

Elk diner is maatwerk

Diner Privé is sinds 1998 actief en huisvest zijn keuken in Groot-Bijgaarden. Daar wij hygiëne hoog in ons vaandel dragen zijn wij in het bezit van een smiley en is onze keuken HACCP gecertificeerd.

Jan Verhelle en Jan Le Noir zijn de 2 drijvende krachten achter Dîner privé in samenwerking met de broers Serge en Dimitri Vermeersch.

De kwaliteit die zusterbedrijven zoals de Auberge Du Pêcheur te Sint-Martens-Latem, de Charl’s te Knokke aan hun klanten bieden wenst Dîner Privé door te trekken op locatie. Daartoe werd het label “Stars of Flanders” in het leven geroepen wat staat voor een slagkrachtige groep met unieke hospitality locaties in Vlaanderen. Klasse, gemoedelijkheid en persoonlijke service staan steevast centraal bij elke opdracht.

Traiteur Dîner Privé stelt zichzelf voortdurend in vraag en blijft daarom aan de top van de traiteurs meedraaien. De vele samenwerkingen met gerenommeerde chefs maken dat we steeds innovatief uit de hoek komen.

Wij zijn actief zowel in de privé-sfeer, de bedrijfswereld als publieke evenementen.
Wie eens klant wordt, blijft bij ons ook nadien klant, wat boekdelen spreekt.

Maxence Sys Catering verzorgt het eten, drank en bediening op uw feest. Vanaf 12 personen kan u beroep doen op onze catering activiteiten. We zorgen voor eten van top kwaliteit op een culinair niveau met uitmuntende service. U kan steeds rekenen op jong, gedreven en enthousiast team! 

Diner bij u thuis

Vanaf 12 personen kan u bij terecht ons voor catering aan huis. Per seizoen stellen wij verschillende suggestie menu’s samen. Samen wordt het menu opgesteld en aan uw wensen aangepast. Indien u specifieke voorkeuren heeft, stellen wij graag een gepersonaliseerd menu samen. Onze chef zorgt voor een culinaire ervaring voor u en uw gasten. Onze thuisbasis is te Sint-Martens-Latem. Echter is geen enkele stad voor ons te ver. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

Event catering

Naast home cooking staan wij ook in voor al uw events. Of u nu een receptie, walking dinner, babyborrel of verjaardagsfeest plant, voor een feest vanaf 20 personen bent u bij Maxence Sys Catering aan het juiste adres.  We verzorgen, indien gewenst, het huurmateriaal, de bar, dranken, zodat u het event zonder zorgen kan organiseren.

Totaal concept

Wenst u het volledige feest aan ons over te laten? Dat kan! U organiseert uiteraard niet elke dag een feest. Van tent tot huurmateriaal, we staan u graag bij met professioneel advies.

Droomt u van een picture perfect feest? Het ultieme verwenmoment, perfect op maat van u en uw gasten? Een Boxy-feest biedt een culinaire totaalbelevenis aan op top niveau!

Wij nemen al uw zorgen weg en ontwerpen een origineel feest waar u nog lang fier op zal zijn. Aan huis, in een feesttent, op een unieke locatie. Uw persoonlijke voorkeuren worden met oog voor detail verwerkt in de uitvoering. Eten is voor de Boxy-broers zoveel meer dan ingrediënten en recepten alleen. Het is ook het verwennen van de gasten met het betere glas- en servieswerk, de perfecte tafelschikking, een unieke sfeer…

Van premium catering op locatie, zaalpersoneel, materiaalhuur- en opbouw tot muzikale sfeer en decoratie. Echt alles kan. Wij waken erover dat alle partijen het mooiste samenspel afleveren. Ook op de avond zelf leiden wij en ons personeel het feest in goede banen. Topkwaliteit, culinair en organisatorisch.