Home   /   Diensten   /   Vervoer & Repatriëring

Vervoer & Repatriëring

Vervoer of repatriëring van de overledene in binnen- en buitenland

Vervoer

U kunt 24u/24u een beroep doen op Haerens Evelyne BVBA voor het vervoeren van uw overleden dierbare via ons centraal telefoonnummer +32 9 282 35 68. Het vervoer van uw dierbare gebeurt uiteraard met aangepaste wagen. De overledene kan worden overgebracht naar het funerarium van de begrafenisondernemer of het mortuarium van het ziekenhuis van uw keuze en dit op elk ogenblik van de dag en naar uw persoonlijke wens!

Repatriëring

Repatriëring in Sint-Martens-Latem van uw overleden dierbare naar of van het buitenland van uw keuze kan uiteraard ook! Haerens Evelyne BVBA verzorgt voor u al de nodige administratieve en praktische zaken om op de snelst mogelijk wettelijke manier uw overledene over te brengen naar of van de bestemming, zowel internationaal als intercontinentaal!

Wij werken nauw samen met de diverse ambassades en luchtvaartmaatschappijen en doen een beroep op beëdigde vertalers voor de vertaling van de verplichte administratieve documenten bij repatriëring.

Wij stellen alles in het werk om uw dierbare binnen de kortste tijd te repatriëren en verzorgt voor u de volledige administratieve en
praktische opvolging.

Wilt u graag meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.